Nytt samarbete mellan isMobile AB och Exeri AB för att driva framtidens smarta energilösningar

 

isMobile AB, en ledande leverantör av lösningar för ärende och arbetsorderhantering och Exeri AB, en innovativ utvecklare av Smart Grid Surveillance, meddelar idag ett spännande partnerskap för att accelerera utvecklingen av smarta digitala lösningar hos Elnätsbolag.

 Det nya partnerskapet markerar en betydande milstolpe i båda företagens strävan att forma framtidens digitala landskap genom att erbjuda avancerade nyttobaserade tekniska lösningar och expertis. isMobile AB är kända för sin produktplattform Coordinator och djupa kompetens inom fältservice medan Exeri AB har specialiserat sig på att utveckla ett smart övervakningssystem (Smart Grid Surveillance) med hjälp av avancerad mjuk- och hårdvara.

 

Samarbetet mellan isMobile AB och Exeri AB kommer att syfta till att integrera mobila lösningar med Exeris smarta plattform för att skapa innovativa verktyg som kan öka effektiviteten, förbättra driftsäkerheten och optimera resursutnyttjandet för företag och organisationer inom energibranschen.

 

"Vi är glada över att inleda detta partnerskap med Exeri AB," säger Mikael Bäckman, CEO på isMobile AB. "Genom att kombinera vår expertis inom processhantering och automatisering med Exeris Smart Grid Surveillance kommer vi att kunna erbjuda våra kunder effektiva lösningar för att möta dagens och morgondagens utmaningar inom energibranschen.

 

Exeri AB ser också fram emot att samarbeta med isMobile AB för att driva innovation och framsteg inom energibranschen. "Det här partnerskapet är en spännande möjlighet för oss att integrera vårt öppna system med isMobiles lösning för att på så sätt effektivisera processerna för felavhjälpning hos våra kunder, säger Magdalena Brodin, VD på Exeri AB.

 

Genom detta partnerskap förenar isMobile AB och Exeri AB sina styrkor för att driva och forma framtidens digitala landskap för energibranschen och stärka sina positioner som ledande aktörer inom sina respektive områden.

 

Du kan besöka bolagen på Energimässan 2024, Kista 22-23 maj i monter F:13 https://energimassan.se/

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Mikael Bäckman, CEO - isMobile AB

Telefon: +46 (0)70-372 64 00

E-post: mikael.backman@ismobile.com

 

Magdalena Brodin, CEO - Exeri AB

Telefon: +46(0)70 337 2519

E-post: magdalena.brodin@exeri.se

 

Om isMobile AB:

isMobile AB är en ledande utvecklare och leverantör av mobila lösningar och affärsapplikationer. Med fokus på innovation och kvalitet erbjuder isMobile AB en standardiserad flexibel applikationsplattform för ärende och arbetsorderhantering som effektiviserar och digitaliserar arbetsprocesser, speciellt inom fälttjänsthantering, vilken enkelt kan konfigureras med Low-code för att möta specifika kundbehov.

www.ismobile.com



Om Exeri AB:

Exeri Ab är ett innovativt bolag som utvecklat EXERI Smart Grid Surveillance. Det är ett nyckelfärdigt system, designat där alla delar samarbetar för att bygga ett kundvärde som är långt mycket större än vad de enskilda delarna kan erbjuda. Detta ger helt nya möjligheter att upptäcka och lokalisera fel samt presentera en sammanställd lägesbild av elnätets aktuella status.

www.exeri.se

 
Marcus Ek